1. Za čím jste do restaurace přijeli? | ||||
a) restaurace | 39 % | |||
b) golf | 42 % | |||
c) hotel | 0 % | |||
d) turnaj nebo jiná akce | 18 % | |||
2. Co jste si dali k jídlu? | ||||
a) hlavní menu | 44 % | |||
b) sezónní menu | 8 % | |||
c) denní menu | 27 % | |||
d) menu na akci | 22 % | |||
3. Jak dlouho jste čekali na jídlo? | ||||
a) do 20min | 82 % | |||
b) do 30min | 16 % | |||
c) do 45min | 2 % | |||
d) nad 45min | 0 % | |||
4. Jak jste byli spokojeni se servisem? | slabé | dobré | super | |
a) ochota | 2 % | 25 % | 73 % | |
b) upravený vzhled | 0 % | 20 % | 80 % | |
c) znalost nabídky | 0 % | 25 % | 75 % | |
d) rychlost obsluhy | 5 % | 23 % | 72 % | |
e) vyjadřování | 2 % | 22 % | 76 % | |
5. Chybělo Vám něco v nabídce? | ||||
a) nic | 83 % | |||
b) ano, chybělo | 17 % | |||
polévky, smažený sýr, sladké, saláty, hotovky, vegetariánská jídla | ||||
6. Jak hodnotíte chuť a porci jídla? | málo | akorát | příliš | |
a) chuťově výrazné | 0 % | 90 % | 10 % | |
b) velikost porce | 0 % | 86 % | 14 % | |
c) jídlo bylo teplé | 0 % | 93 % | 7 % | |
d) prezentace na talíři | 0 % | 91 % | 9 % | |
7. Chybí něco v nabídce Bavarian Bistra? | ||||
a) nevím, nebyla jsem tam | 39 % | |||
b) nic | 53 % | |||
c) ano, chybí: dezerty, tapas, zelenina, nealko, párek v rohlíku | 9 % |